Barion Pixel

Zomo HOME

Füstölő pálcák

Engedd át magad a természet erejének akkor is, mikor füstölőpálcát használsz. Kínálatunkban megtalálható kézzel készített, megbízható forrásból származó és prémium minőségű füstölőpálcikák 100% természetes és tiszta alapanyagokból készülnek ( növényi gyanták, szárítmányok és 100 % tisztaságú illóolajak ). A legmagasabb igényeket is kielégítő prémium füstölő pálcikák között találsz mono illatokat illetve komplex, tematikus élményt hozó kreációkat.

Kínálatunkba kizárólag kézzel készült természetes füstölőpálcikák kerülnek. Ezek, a mártott pálcikákkal szemben, nem tartalmaznak szintetikus illóolajat, szenet, más égés segítőt, kemikáliákat, vegyszereket. Éppen ezért ezek füstölésekor keletkező füst nem okoz irritációt, fejfájást, más allergiás reakciót!

Fontos megjegyezni, hogy a legtisztább füstölőpálcikák használatakor is minden esetben biztosítani kell a helyiség megfelelő szellőzését! Illetve, hogy egy pálcikát nyugodtan el lehet oltani, ha úgy érezzük, kezdünk megtelni az illatával, füstjével. Eztán bármikor újra gyújtható!

Mind a(z) 11 találat megjelenítve

Megjelenít: 25 50 Mind
Lépjen velünk kapcsolatba! Kedves Vásárlóink!
Webshopunk bizonytalan ideig szünetel. Megértésüket köszönjük!
ZomoHome