Barion Pixel

Zomo HOME

Lépjen velünk kapcsolatba! Kedves Vásárlóink!
Webshopunk bizonytalan ideig szünetel. Megértésüket köszönjük!
ZomoHome
Cikkszám: TG01 Kategória:

Tulipán pehely téli garnitúra

159.990Ft

A pehelypaplan évszázadok óta a luxus és kényelem szimbóluma.
A Naturtex 100% magyar libapehely töltettel készülõ különleges gonddal, termálvízzel tisztított, kézzel válogatott extra finomságú pehellyel töltött pehelypaplanjával garantáltan élvezheti ezt a luxust.

Naturtex paplanok készítésekor különleges hõszigtelõ képességû tollat és pelyhet használnak fel, mely könnyû, ugyanakkor kellemes meleget biztosít, fedõanyaguk pedig finom pamutfonálból speciálisan szõtt toll- és pehelybiztos anyagból készül. Ezzel megakadályozva a pehely kibújását.

A paplanok kazettás kialakítással készülnek, az alsó és a felső fedőanyag közé varrt stégek megakadályozzák az ún. hidegzónák kialakulását a paplanban, így a termék első osztályú hőtartó képességgel rendelkezik. A libapehely hőszigetelő, légáteresztő képességének a természetes alapanyagok között nem akad vetélytársa. A Tulipán paplan töltete 100% extra finomságú, kézzel válogatott libapehely.

Tapasztalja meg a Naturtex pehelypaplan különleges melegségét. Elsősorban őszre-télre ajánljuk, de 100 % pamut fedőanyagnak anyagnak köszönhetően a paplan természetes, kellemes tapintású, kiváló nedvszívó így nyáron sem izzad alatta. Kellemes, hűvös érzetet nyújt.

Mosási javaslat: Elsősorban vegytisztítás ajánlott, de amennyiben házilag kívánja tisztítani a terméket, az alábbiakat javasoljuk feltétlenül betartani: – max. 30 fok, kímélő program (gyapjú) – hagyományos mosószerrel, öblítőszer nélkül – Tipp: 2 db teniszlabdát kell a dobba helyezni, hogy szétrázza a tollat és pelyhet mosás közben – SZÁRÍTÓGÉPBEN SZÁRÍTANDÓ! – nyáron történő mosás – száradás után 24 óráig szellőztetés szabad levegőn.

Leírás

Prémium minőségű, pehely paplan-párna garnitúra
Tartalma:
1 db 140x200cm paplan, töltõsúly :800g
1 db 70x90cm nagypárna, töltõsúly: 800g
1 db 40x50cm kispárna, töltõsúly: 200g