Barion Pixel

Zomo HOME

Lépjen velünk kapcsolatba! Kedves Vásárlóink!
Webshopunk bizonytalan ideig szünetel. Megértésüket köszönjük!
ZomoHome
Cikkszám: AGY001 Kategória: Címke:

Summer aromagyertya

3.990Ft

Aromagyertya a citromfű, levendula, eukaliptusz, geránium természetes illóolajával

Leírás

Égési idő: 30 óra

A békés nyáresték megvilágtója az Occitania-ban kézzel készült gyertya, mely 100% természetes alapanyagokból készül. GMO mentes szója viaszból, pamut kanóccal és a citromfű, geránium, eukaliptusz és lavandin illóolajak frissítő szinergiájával teljesedik ki.

A fém kupaknak köszönhetően megőrizhetjük a gazdag aromát, mikor nem égetjük. Összetevők: Szója viasz, pamut kanóc, 100% tisztaságú, természetes kemotipizált** illóolaj:: Java citronella Cymbopogon winterianus *, Geranium rosato Pelargonium graveolens *, Eucalyptus Globulus Eucalyptus globulus *, Lavandin super Lavendula Hybrida.

* Összetevők organikus gazdálkodából származnak

** Kemotipizált illóolaj: A kemotípus szerinti bevizsgálás nagyon fontos a terápiás olajok hatása szempontjából. Ennek alapján határozzuk meg, hogy melyik növény milyen molekulákat tartalmaz, és ezáltal milyen hatással van a szervezetünkre. Tehát, a kemotipizált illóolajok nem csak botanikai hanem biokémiai szempontból is besorolásra kerülnek. A kemotípust befolyásolhatja, a napsütéses órák száma, a talaj, az időjárás,a környező növények, illetve, hogy melyik évszakban szüretelik a növényt. Ha egy illóolaj kemotípus szerint be van vizsgálva, akkor azt feltüntetik a címkén. (ct.)