Barion Pixel

Zomo HOME

Lépjen velünk kapcsolatba! Kedves Vásárlóink!
Webshopunk bizonytalan ideig szünetel. Megértésüket köszönjük!
ZomoHome
Cikkszám: AGY002 Kategória: Címke:

Romantika aromagyertya

3.990Ft

Aromagyertya a pacsuli, ylang-ylang, geránium rózsa természetes illóolajával

Leírás

Égési idő: 30 óra

A békés nyáresték megvilágtója az Occitania-ban kézzel készült gyertya, mely 100% természetes alapanyagokból készül. GMO mentes szója viaszból, pamut kanóccal és a pacsuli, ylang-ylang és geránium rózsa illóolajak fűszeres, fás-ámbrás illatával teljesedik ki.

A fém kupaknak köszönhetően megőrizhetjük a gazdag aromát, mikor nem égetjük. Szója viasz, pamut kanóc, 100% tisztaságú, természetes kemotipizált** illóolaj: Patchouli Pogostemon cablin, Ylang Ylang Cananga odorata *, Geranium Pelargonium graveolens. *

* Összetevők organikus gazdálkodából származnak

** Kemotipizált illóolaj: A kemotípus szerinti bevizsgálás nagyon fontos a terápiás olajok hatása szempontjából. Ennek alapján határozzuk meg, hogy melyik növény milyen molekulákat tartalmaz, és ezáltal milyen hatással van a szervezetünkre. Tehát, a kemotipizált illóolajok nem csak botanikai hanem biokémiai szempontból is besorolásra kerülnek. A kemotípust befolyásolhatja, a napsütéses órák száma, a talaj, az időjárás,a környező növények, illetve, hogy melyik évszakban szüretelik a növényt. Ha egy illóolaj kemotípus szerint be van vizsgálva, akkor azt feltüntetik a címkén. (ct.)