Barion Pixel

Zomo HOME

Lépjen velünk kapcsolatba! Kedves Vásárlóink!
Webshopunk bizonytalan ideig szünetel. Megértésüket köszönjük!
ZomoHome

Ágyneműhuzat garnitúra 3 részes – Iris

10.490Ft

Prémium minőségű, 100 % pamut szatén, selymesen puha ágynemű.

A különféle színkombinációból összeállított, modern ágynemű szett egyedi gyártással készül.

Méretei: 140×200 cm + 70×90 + 40×50 cm

40 fokon mosható.

Leírás

Jó ágynemûben édesebb az álom
Gondolta volna, hogy életünk közel harmadát az ágyban töltjük? Pont ezért nem mindegy, milyen fekhelyet választunk. A kényelmes matrac, megfelelõ párna és nekünk való paplan kiválasztása csak a kezdet: az sem mindegy, milyen ágynemû vesz körbe bennünket.
A jó ágynemûhuzat olyan, amelynek az érintését kellemesnek érezzük a bõrünkön, amely engedi szellõzni a takarónkat, nem csúszik, nem dörzsöl akkor sem, ha sokat mocorgunk éjszaka. Az ágynemû közvetlenül érintkezik a bõrünkkel, így ugyanolyan körültekintõen kell kiválasztanunk a megfelelõt, mintha fehérnemût vásárolnánk magunknak.

A szín sem mindegy!
Sok múlik az ágynemûhuzat színének megválasztásán is, ezért érdemes több különbözõ garnitúrát is tartani belõle otthon. Hûvös téli éjszakákon sokan szívesebben alszunk meleg színû, piros, narancssárga ágynemûben, míg a forróság idején egy hidegebb árnyalatú ágynemûhuzat segíthet abban, hogy ne érezzük fojtogatóan melegnek a fekhelyünket.

Milyen legyen az ágynemûhuzat anyaga?
Elõször is nézzük meg, nekünk milyen anyag kényelmes, majd gondoljuk végig, hogy milyen ágynemûhuzat illene a legjobban a paplanunkhoz és párnánkhoz. Mûszálas, nehezebben szellõzõ takaróhoz például 100% pamut ágynemût ajánlunk, ezek jól áteresztik a levegõt. A gyapjú ágynemûhuzat extra meleget ad egy hideg éjszakán, a pamut-szatén darabok pedig jól tartják a formájukat, sokáig szépek maradnak.
Ha úgy érzi, további tanácsokra van szüksége, keresse vevõszolgálatunkat!