Barion Pixel

Zomo HOME

Lépjen velünk kapcsolatba! Kedves Vásárlóink!
Webshopunk bizonytalan ideig szünetel. Megértésüket köszönjük!
ZomoHome

Ágyneműhuzat garnitúra 3 részes – Rose

14.990Ft

Varázsoljon romantikus hangulatot hálószobájába ezzel a kellemes szín összeállítású, prémium minõségû, 100 % pamut szatén, selymesen puha ágynemûhuzattal. Az ágynemû 40 fokon mosható, könnyen kezelhetõ. Az anyag kiváló minõsége miatt a színek nem fakulnak ki az anyag megtartja eredeti szerkezetét, kényelmes és puha marad. Könnyen felhelyezhetõ mivel cipzáras megoldású. Az alábbi méretben kapható: – paplanhuzat: 140×200 cm.- párnahuzat: 70×90 cm, – kispárna huzat: 40×50 cm.

Kinek ajánljuk?

– mindenkinek, aki szereti a letisztult, kifinomult környezetet a hálószobában is ,

– akiknek fontos a magas minõség,

– akik a természetes anyagokat részesítik elõnyben.

Leírás

Jó ágynemûben édesebb az álom
Gondolta volna, hogy életünk közel harmadát az ágyban töltjük? Pont ezért nem mindegy, milyen fekhelyet választunk. A kényelmes matrac, megfelelõ párna és nekünk való paplan kiválasztása csak a kezdet: az sem mindegy, milyen ágynemû vesz körbe bennünket.
A jó ágynemûhuzat olyan, amelynek az érintését kellemesnek érezzük a bõrünkön, amely engedi szellõzni a takarónkat, nem csúszik, nem dörzsöl akkor sem, ha sokat mocorgunk éjszaka. Az ágynemû közvetlenül érintkezik a bõrünkkel, így ugyanolyan körültekintõen kell kiválasztanunk a megfelelõt, mintha fehérnemût vásárolnánk magunknak.

A szín sem mindegy!
Sok múlik az ágynemûhuzat színének megválasztásán is, ezért érdemes több különbözõ garnitúrát is tartani belõle otthon. Hûvös téli éjszakákon sokan szívesebben alszunk meleg színû, piros, narancssárga ágynemûben, míg a forróság idején egy hidegebb árnyalatú ágynemûhuzat segíthet abban, hogy ne érezzük fojtogatóan melegnek a fekhelyünket.

Milyen legyen az ágynemûhuzat anyaga?
Elõször is nézzük meg, nekünk milyen anyag kényelmes, majd gondoljuk végig, hogy milyen ágynemûhuzat illene a legjobban a paplanunkhoz és párnánkhoz. Mûszálas, nehezebben szellõzõ takaróhoz például 100% pamut ágynemût ajánlunk, ezek jól áteresztik a levegõt. A gyapjú ágynemûhuzat extra meleget ad egy hideg éjszakán, a pamut-szatén darabok pedig jól tartják a formájukat, sokáig szépek maradnak.
Ha úgy érzi, további tanácsokra van szüksége, keresse vevõszolgálatunkat!